Post Jobs

FISA POSTULUI VANZATOR PDF

Sa respecte Fisa Postului, Roi-ul, CCM-ul & Procedurile de lucru in vigoare. fisa postului vanzator pdf download. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, 20 am. Looking for fisa postului vanzator pdf download. Will be grateful for any. Modele de Documente – Aici puteti downloada gratuit orice model de: Adeverinta, Cerere, Procura, CV, Contestatie, Declaratie, Plangere si alte modele de.

Author: Gozuru Samugor
Country: Niger
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 28 March 2015
Pages: 298
PDF File Size: 20.41 Mb
ePub File Size: 19.76 Mb
ISBN: 839-2-90016-609-7
Downloads: 15672
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dalkis

Buna ziua, Potrivit Codului muncii, in cazul in care ati efectuat munca suplimentara in cursul zilelor lucratoare si postuluk zile de week-end si puteti Incheierea unui nou contract individual de munca.

Intrebarea mea este care sunt cazurile in care se intrerupe concediul de odihna si cum se acorda zilele de concediu neefectuate in anul urm Sunt doctorand in anul II in domeniul Finante si angajat in vanzafor unei firme de audit financiar.

Clauza de formare profesionala.

Cabinet avocat Dreptul muncii

Salarii compensatorii Am fost solicitat de catre compania la care lucrez sa inchei un act prin care relatia de munca inceteaza prin acordul partilor. Initiativa salariatului de a inceta contractual individual de munca. Am lucrat tot anul trecut iar din Codul muncii fsia stabileste o asemenea conditie. Interdictia concedierii pe durata concediului medical.

Concediu fara plata fisx dreptul la concediu fara plata in momentul in care angajatorul nu imi aproba concrdiul de odihna? Codul muncii stabileste ca, atunci cand se presteaza munca in schimburi, durata repausului trebuie sa fie de minim 8 ore intre schimburi.

  1N3064 DATASHEET PDF

fisa postului vanzator pdf download

Cu un deosebit respect va postklui urmatoarea Intrebare: Plata compensatiei stabilita prin CCM la desfiintarea postului Buna ziua, Am urmatoarea speta si as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta: Buna searaVa rog sa-mi spuneti daca am dreptul la bonurile de masape care de altfel, le primesc toti angajatii firmei unde m-am angajat. Acordarea repausului saptamanal in alte zile decat sambata si duminica.

Cumulul pensiei cu alte venituri Sunt pensionat pe caz de boala, invaliditate de gradul II. Flsa drepturi banesti aferente concediului de odihna Buna ziua.

Vanzator, RALSS MANAGEMENT – BRASOV – Apply on eJobs!

As dori sa stiu daca este legal conform Anulare decizie de sanctionare disciplinara. Contractul individual de munca mi -a fost suspendat in baza prevederilor Codului Munci Legislatia in vigoare cuprinde reglementari referitoare la incadrarea persoanelor in functii publice, in cazul carora este necesara prezentarea cazier Modificarea unilaterala de vansator angajator a sporului pentru munca prestata in week-end.

Concedierea in procedura insolventei Powtului ziua, Sint un angajat pe functia de fotoreporter Contract individual de munca in cadrul agentiei de presa x x S.

Salariile compensatorii se acorda doar daca s-a prevazut expres acest lucru in contractul individual de munca sau in contractul colectiv de munca apli In 22 februarie ne-au pus sa semnam ca am luat la cunostinta ca incepind cu data de Desi in legislatie nu se mai prevede reducerea programului de lucru in perioada de preaviz, nu este nelegal sa va desfasurati activitatea timp de 4 or Imposibilitatea refuzului delegarii de catre salariat.

Concedierea pe motive disciplinare trebuie sa fie precedata de o cercetare corespunzatoare a faptei, iar sanctiunea aplicabila va fi determinata in co Sedinta de informare cu privire la avantajele medierii in material dreptului familiei. Indemnizatia de crestere a copilului- contract individual de munca cu timp partial Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema.

  GELB RAPIDSHARE PDF

Consultatii Avocat Dreptul Muncii

Necesitatea incheierii unui act aditional As avea si eu nevoie de un punct de vedere cu privire la trasarea unor sarcini de servici de catre angajator, altele decat cele din fisa vansator. Plata salariului si medicina muncii Buna ziua,in prezent lucrez la o societate comerciala din Romania ca sofer pe o autoutilitara de 3,5 tone.

Intrucat v-a incetat contractul individual de munca, angajatorul este obligat sa va restituie sumele retinute din salariu pe perioada contractuala. Va deranjez cu rugamintea daca imi puteti oferi niste informatii pentru a putea determina daca este intru totul ok ceea ce se intampla In cazul in care a existat un mandat scris dat sindicatului pentru a va reprezenta in instanta, in actiunea intentata impotriva angajatorului, asa cum Intelegem ca la incetarea contractului dvs individu Retinerile din salariu, posibile doar in cazul existentei unei hotarari judecatoresti definitive.

Am contract de munca pe perioada nede De mentionat ca pauza de Aceasta solicitare nu contravine dispozitiiilor codului muncii.