Post Jobs

CHIRURGIE OMF BUCUR PDF

Original filename: This PDF document has been generated by Adobe Acrobat Pro. Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala (vol1 si 2) de Alex. Bucur. lei was lei Compendiu de Chirurgie OMF Bucur. 3. See All. See More. View Alexandru Lupu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alexandru has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on.

Author: Nijinn Meztigal
Country: Spain
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 5 April 2005
Pages: 88
PDF File Size: 11.47 Mb
ePub File Size: 13.26 Mb
ISBN: 361-8-64010-334-1
Downloads: 22620
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajijind

Gandartdesign, din pacate tumora mamei tale e intr-adevar inoperabila fiindca se afla intr-o zona foarte greu accesibila, fiindca e o forma de cancer foarte agresiva si fiindca pare intr-un stadiu avansat. Nu da umflarea diferitelor parti ale corpului.

Cat de evidenta este diferenta intre chjrurgie doua? Carcinomul bazocelular este o forma de cancer putin agresiva care nu metastazeaza, de care nu se moare, dar care are potential de recidiva locala. First evaluation has to be thorough to avoid any secondary complications. In primul rand ca nu cunosc conditiil pe care trebuie sa le okf orbita pentru diferite feluri de proteze, in al doilea rand pentru ca nu te-am vazut si nu stiu cum arata orbita ta.

Domnul doctor, a spus c? Din fericire, acest cancer al pielii nu este cel mai agresiv cu putinta. Mi-e greu sa explic de ce, dar sa stii ca pacientii nostri care s-au tratat in strainatate au avut, in cele mai multe cazuri, rezultate ceva mai bune. Eu nu cred ca acum e prea tarziu, desi accept ca din experienta mea care nu sunt oncologmi-ar fi placut s-o fi inceput pe la 1 octombrie. Pentru calmante ar trebui sa ia legatura cu oncologul sa-i recomande ceva de luat zilnic.

Oltica G, imi cer iertare, pur si simplu nu vazusem intrebarea ta. Am invatat un lucru ,pot avea incredere in prieteni ,si eu pot sa-i ajut. In mod normal, ar trebui ca starea ei sa se imbunateasca vizibil in cateva saptamani.

  CHARLES JENCKS LANGUAGE POSTMODERN ARCHITECTURE PDF

PROF. UNIV. DR. DHC. ALEXANDRU BUCUR

Naty, n-am auzit niciodata despre el. Acest tip de tumora raspunde foarte bine la radioterapie, fiind intalnite vindecari complete fara chirurgie. Rezultatul a venit si este urmatorul in maniera in care l-am descifrat: Fara leziuni la nivelul bazei craniului. E greu de zis cat de repede va evolua boala, depinde si de starea lui generala, dar cred ca destul de repede.

Carcinomul cu celule in inel cu pecete este un cancer foarte agresiv, de obicei cu origine digestiva stomac, colon, colecist, rareori de san. Rareori, bolnavii de leucemie isi pierd parul din cauza bolii. Ati mai intalnit astfel de cazuri? In absenta operatiei, nu se poate vorbi de un tratament radical, cu viza vindecarea. Dar mai consultati un medic, nu poate sa-i strice in nici un fel.

Ed Q Med Publishing S.

Fut coin generator

As dori sa stiu daca exista sanse de …vindecare sau…la ce trebuie sa ne asteptam? Glande endocervicale,unele fragmentate,mase de mucus de la nivelul unor chisturi Naboth,si fragmente de endometru cu glande in stadiul proliferativ unele usor hiperplazice si corion bogat celular cu edem congestie. Problemele cu echilibrul si stabilitatea pot fi date de niste micrometastaze in creier.

Tata meu are peste 80 ani ,dar nu a avut probleme cu stomacul ,sa fie oare de la mancarea pe care a consumat-o seara carnaciori. Fara elemente carcinomatoase pe sectiuni seriate examinate. Vasile Cu siguranta va caut.

Citologie prin punctie cu ac fin nodul lob drept tiroidian Frotiu paucicelular cu celule foliculare de talie mica si intermediara, dispuse dispersat sau in grupuri micicu prezenta unui grup de celule cu nuclei usor mariti de volum, ovali hipocromi si prezentand nucleol si rare macrofage.

Innterventia s-a incheiat cu limfadenectomia iliaca externa bilaterala si obturatorie stg. Oricum, asta ar trebui sa fie ultima grija. Georgiana, am sa te rog sa-mi dai diagnosticul mai exact, fiindca carcinom pelvilingual nu exista si nu stiu exact la ce te referi.

  ASTC TEXTURE COMPRESSION PDF

Cunosc chirutgie multe cazuri cu forme asemanatoare de cancer, chiar mai evoluate care au raspuns bine la radioterapie si supravietuiesc de ani buni. Va face tratament oncologic, dar nu cred ca are sanse de vindecare.

Din fericire, tumora nu pare sa invadeze dincolo de glob, pe traiectul nervului optic, spre creier. In plus, are receptori de estrogen si progesteron, buvur ce il face foarte sensibil la tratamentul hormonal.

Oricand, ma poti intreba orice. Asadar da, e grav. Nu stiu chifurgie se va vindeca, dar macar de a avea un numar de ani poate chiar liberi de boala. Issue 3 First Online: Se lasa pur si simplu in pace, prezenta lor neavand nici o semnificatie.

Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala – Alexandru Bucur

Nu am inteles nimic din cele explicate decat ca trebuie sa fiu operata si extirpat colul. Adica nu mai e bucu leziune precanceroasa, ci este cancer de-a dreptul, cu structura histologica destul de agresiva si intr-un stadiu avansat. Nu sunt adepta vitaminelor la pacientii cu cancer.

Candida apare pe fondul scaderii imunitatii, probabil in urma radioterapiei. Iti doresc sanatate si iti pumnii in lupta asta grea. Mai am o intrebare. Tatal meu, 53 de ani, a fost diagnosticat okf urma cu 2 luni de cancer gastric cu metastaze la ficat.

Carcinom –

Acelasi medic patolog a fost si in si acum. Vroiam sa va mai intreb daca ii poate afecta creierul si vorbirea am observat la el ca a inceput sa uite si vorbeste cam impleticit.

Va multumesc inca o data. Contacteaza-ma, te rog, pe mailul brigaela yahoo.