rabatt fritidsfabriken

och det märks att vi hängt för lite med smhundar, ska den vallas eller ignoreras? Sedan Seykal med Keep. Hon kom i augusti förra ret som en ngot förvirrad dam.

Hon, liksom vra andra hundar, är ingen explosiv hund gentemot folk eller hundar vi möter. Luna var förvnansvärt likgiltig. Qase är vr yngsta Malamute.rabatt fritidsfabriken

Blev inspirerad av en trd p Facebook. När man debuterade, i vrt fall i lydnad, det var lite roligt att kolla det p SKK. Reebok rabattkoder erbjudanden i juni 2018.

Larks huvudsyssla sen hon kom hit är vallning, vilket hon verkligen hajat grejen med även om det är mycket svrigheter med att starta en äldre hund än en unghund. Lark är dotter till vr äldsta Fly. Snooze är vr dagliga frtillsynshund, men i sommar ska hon ut och tävla litegrann är det tänkt. Vi var p plats tidigt för startklass och hade sedan nästa start med Fox i klass 2 klockan 11:30. Sen var det dags för den dagliga frkollen ute hos vra tackor med lamm.

Seykals debut: med 142 poäng med Diesel, som var nästan exakt. Hundarna fick simma ovanligt länge, men med tanke p alla varningar frn olika hll om vattenförgiftningar är man ju försiktigare än vanligt.