skpf rabatter

shoppa och träna med rejäla rabatter! Pensionärsförbunden ställer gemensamma krav, pensionärsförbunden skpf Pensionärerna, PRO, SPF Seniorerna och RPG gr ut med gemensamma krav rabattkod reebok p politiken under valret 2018. Surfa till frn din dator, surfplatta eller mobil.

Tidningen Här Nu, sKPF Pensionärernas medlemstidning med det bästa om det mesta frn seniorvärlden. Försäkring, allt om reseförsäkring, här hittar du bland annat vilka reseskydd vi erbjuder, checklista innan resan och vad du gör om ngot skulle hända läs innan du ker! Bli medlem i dag, vi tar ställning, sKPF Pensionärerna är en intresseorganisation som driver p för bättre villkor för Sveriges pensionärer. Pensionärsrabatter seniorrabatter - Smart Senior. Aktiviteter gemenskap, umgs, res och studera med gamla och nya vänner. Du mste ladda ner appen i en iPhone eller Android ( /app inte frn en dator. Appen finns att ladda ner bde för iPhone och Android och det är självklart kostnadsfritt att ladda ner den! Detta hittar du i Smart Seniorappen: I appen har vi har samlat det som är mest intressant för dig som medlem.skpf rabatter

Vi erbjuder sociala aktiviteter, trygga försäkringar och rejäla rabatter.
När du gr i pension upphör ditt medlemskap i Kommunal.
Du fr d möjlighet att g med i Svenska Kommunalpensionärernas förbund (skpf) P det sättet kan.

Ok kort rabatter, Seko rabatter,

Det är en rejäl underrepresentation. Jämställdheten, sKPF Pensionärerna vill öka jämställdheten i pensionssystemet och arbetar för att förbättra situationen för kvinnor med lga pensioner. Vi har i dag ett underfinansierat pensionssystem som inte klarar av sin mest grundläggande uppgift: att försörja dagens pensionärer. Om du inte har ngon Android eller iPhone, lugn! S snart du blivit medlem fr du inloggningsuppgifter och kan ta del av alla seniorrabatter och pensionärsrabatter, t ex fr du alltid minst 25 rabatt hos Synoptik och 20 rabatt hos Tele2 (gäller 60). Viktigt att f upp äldrefrgorna p agendan. Jag är inte medlem ännu, men vill bli det! Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior. Välj p medlemskap under ett eller tre r utan ngot som helst krav p förlängning. Det ska löna sig att vara pensionär! En stark röst i samhället, vi pverkar politiken bde lokalt och p riksniv.

Guidade turer med kultur, mat och upplevelser. Här är ngra av vra viktigaste frgor under valret 2018. Silverpartners, webbpartners, visa fler partners För dig som fyllt 55 r! Den är en resurs. Kraven som framfördes i Almedalen innefattar bland annat en grundlig översyn av hela pensionssystemet.

Your look rabatter, Julekampanja op til 50 rabatter,